Ocharmigaste ovanan?


Hittade en gammal bok och läste det här...

Ocharmigaste ovanan: "Alltid äta rostade mackor "orostade"
(Hum...tror inte jag tyckte han hade så många ovanor, eller så tyckte jag på riktigt att det var den värsta?)


(Pics: Kanske den bästa bloggen på jorden? Lelove.)


Beautiful hair



(Pics)
Det är så otroligt fint med långt hår, jag önskar att mitt hår kunde växa fort som tusan så längden
blev som håret till höger i längd. Tittade i min kalender och insåg att det var tok längesen jag satt
i frisörstolen och det kanske är dags för ett besök. Samtidigt hatar jag att gå dit när jag sprarar ut
håret eftersom det oftast känns som dem tar för mycket. Vilket dilemma...

Bloggtorka?


Riktig bloggtorka, som har berott på att mitt internet har krånglat och att jag suttit med mitt nedrans plugg. Skulle ha gjort provet idag men lyckades skjuta upp det tills måndag, härligt! Avskyr verkligen att göra saker som känns halvdana, tycker det är så meningslöst. Därför blir det nu att lära mig allt som ett rinnande vatten tills på måndag. Hejja!

Dagens outfit 26/5



Vad har jag gett mig in på?




Så fruktansvärt trött. Har förbannat mycket kvar att plugga, vad har jag gett mig in på?
Varför har jag inte börjat tidigare?

Skulle bara vilja försvinna under täcket ett tag men tyvärr känns det som ett ganska korkat val just nu...

Sött från Ellos


På upptäcksfärd



Koffeinchock någon?


Nu blir det riktigt starkt svart kaffe och sen fortsätta med plugget!


Randigt



Status måndag



Två skönheter från Forever 21



Dem envisades med att ta av sig tröjorna...


Kom precis hem från att ha varit och tittat på Rugby. Vem kom på den sporten egentligen? Massa killar på en plan som springer in i varandra och bildar högar på planen. Ibland lyckas dem springa några meter innan högarna bildas. Jag förstod inte så mycket, även om jag fick förklarat för mig att det finns fyra sätt att göra mål (eller nej, försök hette det visst) och hur många poäng man kunde få för varje. 



Well, ska jag vara ärlig så tyckte jag nästan det var mer intressant att titta på publiken. Eller på avbytarna som envisades med att ta av sig tröjorna hela tiden...(fast det säger vi inte till någon.)

Nu blir det söndagsmiddag, grillat.
Låter som ett bra slut på helgen!

Målar du tånaglarna?


Har precis målat mina tånaglar i min favorit färg. Ogillar verkligen fötter och tycker dem blir så mycket finare om man sätter lite färg på naglarna. Mina tånaglar är målade året runt, oftast i någon mörk färg, helt enkelt för att jag trivs bäst så.


Rödlackade naglar.

Minns för något år sedan när jag var med några kompisar och badade på vintern. Jag hade mina tångalar målade och en av mina kompisar utbrister något i stil med: "Men har du dina tånaglar målade, vad töntig du är!" Veckan efter åkte vi och badade igen och gissa vem som hade målat tånaglarna? Självklart tjejen som en vecka tidigare klart och tydligt utryckt hur töntigt hon tyckte det var. Sånna saker kan jag leva länge på.

Målar du tånaglarna?

En bättre människa av att ha storlek 24 i jeans?


Visst stämmer det att hela modeindutrin är den industri som väcker mest vikt debatt av alla?

Visst fasiken är väll Victoria secret fashion show den show som både gör folk grymt inspirerade men i fler fall riktigt irriterade och ofta så irriterade att det går till personangrepp på modellerna? Jag tycker det är så förbannat trist, att vikt i många sammanhang går hand i hand med rena personangrepp. Man är inte en sämre person för att man är smal. Dessutom tycker jag det är tråkigt att folk inte kan acceptera att man har olika kroppstyper utan istället drar till med att folk som är smala måste ha någon typ av ätstörning. Är det inte helt rubbat? Alla människor har olika förbränning och olika kroppstyper och bara för att man är smal så betyder det inte att man lever på vatten eller att man kräks efter varje måltid. Tro det eller ej men det finns många som kan äta vad som helst utan att gå upp ett gram i vikt. Jag vet det för jag är en av dem.

Istället för att sitta och irritera sig på smala modeller på catwalken eller att hata alla modeller som har gått en Victoria secret visning så borde man göra någonting åt sig själv. Då menar jag inte att man ska börja gå på gym sju dagar i veckan och leva på nutrilet, nej jag menar att man borde inse att alla har olika förutsättningar och att hela livet faktiskt inte kretsar runt vilken storlek man har i kläder. Är man däremot skadligt överviktig så borde man för sin egen skull börja träna, inte för att bli en catwalkmodell eller för att man tror att folk tycker bättre om en om man är smal (tro mig man blir inte en bättre människa bara för man har storlek 24 i jeans) utan snarare för att det faktiskt är skadligt att vara för överviktig. Glöm inte att fokusera på dig själv och sluta jämför dig med modeller på catwalken, det är grymt dumt.



Jag tycker det är förbannat tråkigt med vikt debatter för hur mycket man än skriver om det så tror inte jag det kommer leda någonstans. Egentligen ville jag inte skriva om det men eftersom jag tycker det känns som väldigt många vinklar viktdebatterna till att hata smala människor så var jag tvungen att skriva en inlägg helt tvärt om.

Vin på plastflaska och gamla klasskompisar


Kvällen igår var trevlig, de blev härlig middag med entrecoté, bakadpotatios och vin på platsflaska. Riktigt bra ideé med vin på plastflaska, kanske inte sådär jätteromantiskt och mysigt men tänk vad perfekt att ta med en plaskflaska vin när man ska på picnic eller bara ska dricka det någon annanstans än hemma. Efter middagen blev det hemmafest hos en gammal klasskompis. Kul att träffa gamla klasskompisar och helt galet att det var ett år sedan vi stod där på flaket och skrek tillsammans. Nostalgitripp!


(Pics: Dont remember)

Fredag


Ikväll middag, vin och snick snack mina favorit tjejer A och M. Sen efter det ska vi vidare hem till en gammal klasskompis till oss som fyller år. Härligt!

Nu blir det som vanligt att springa till bussen!

Psst: Rösta gärna på mig som veckans blogg här!


Remmar - Ja tack!



Kling sätter trender


Ja det är nog många som kommer härma Kling med avklippna nylonstrumpor under shortsen. För hur förbannat snyggt var det. Jag kommer garanterat gå lös med saxen och testa.


(Pics: Elins blogg.)

Hur fint är det inte med kärlekshistorier?


Vad betyder egentligen de där kyssarna på något dimmigt dansgolv?

Hur mycket betyder det när man somnar bredvid någon som man aldrig träffat?

Vad betyder det egentligen när allting är en dimma från det första möte?


Jag menar inte att ett förhållande som startade på något dimmigt dansgolv inte kan fungera

Det kan det, det vet jag att det kan, jag har sett det

Men fortfarande, hur fint är det inte med kärlekshistorier? En fin historia att kunna berätta?


Era händer som lekte med varandra, två händer som blev en, era blickar som knappt vågade
titta på varandra, en första blyg kyss efter vad som kändes som en evighet och tusen känslor.


Era händer som lekte med varandra, era blickar som knappt vågade titta på varandra

En första blyg kyss efter vad som känns som en evighet


Kärlekshistorier är dem finaste historierna


(Pics: Lelove)

Pssst: Jag kunde inte somna inatt heller...

60-minutes with Anna Wintour and then bed


Har så förbannat ont i huvudet, har ätit Alvdeon hela dagen men de kommer tillbaka. Antar att det är vädret som spökar. Nu blir det 60-minutes with Anna Wintour, kika här. 



Efter det blir det förhoppningsvis en tidig säng, tidigt för mig den här veckan skulle vara om jag la mig innan fem. Min dygnsrytm är helt vrickad just nu.

Chiclit favorit?


När man verkligen fastnar i en bok och inte kan lägga ifrån sig den, då tycker jag om att läsa. Oftast är jag intresserad av chiclit som handlar om livet i största allmänhet, kärleken, vännerna, familjen och karriären. Jag tycker även om dekare som är sådär spännnde så håret nästan reser sig. Just nu har jag noll böcker att läsa så jag tänkte att ni kunde få hjälpa mig att tipsa om bra böcker. Det får vara vilken typ av bok som helst men helst någon chiclit favorit som ni har.

Så vilken är eran favorit bok/ bra bok som ni tycker om lite extra?




Dagens outfit 21/ 5





Den perfekta mockajacka



Den perfekta mockajackan kommer från Maje. Färgen är helt perfekt och även modellen, en mockajacka skulle verkligen vara det perfekta komplementet till skinnjackan. När den dessutom är i sån härlig färg blir det ett desto bättre komplement. Jackan säljs bland annat hos Nap och kostar drygt 3500kr.

Lady in red



(Foto: Steven Klein)


Plagget 20/5



Check mate


 

Den här kjolen har jag suktat efter sen första gången jag såg den, tror det var på Bubblerooms tv-reklam. Den är riktigt fin men tyvärr också ett hål i plånboken just nu. Nästan 2000 går skönheten på.

H&M är himlen på jorden


H&M är verkligen himlen på jorden ibland, nu på senaste tiden är dem det ganska ofta. Dem har verkligen fått in massor av underbara plagg nu och även skor och väskor. Jag dog lite när jag såg paljettjackan. Jag måste ha den, jag tror jag skulle kunna leva i den. Har letat efter en paljettjacka hur länge som helst och så dyker dem upp på H&M, man kan alltid lita på H&M. Vem sa att man inte kan bli kär i ett plagg? Gaaah!


Vad hennes klänning var för henne




Den här underbara skapelsen från Notte by Marchesa skulle mer än gärna på bli min
Carrie klänning. Ni vet när Carrie i Sex and the city får sitt paket av Aleks som innehåller 
den underbara klänningen från Oscar de la Renta...

Den här klänningen skulle gärna få vara för mig vad hennes klänning var för henne.

Skoproblem någon?


 
(Pics: Posh24)

Så härliga bilder på Rachel barfota, skoskav? Bilderna skulle verkligen kunna vara på mig.
 
Jag får verkligen alltid skoskav, har bara några enstaka skor som är snälla mot fötterna. Är dessutom expert på att få andra att agera avlastningszon när jag stället mig på något skumt ställe för att byta skor. För bara någon vecka sedan tappade jag dessutom ena skon mitt på Medis. I-landsproblem verkligen.

Plagget 19/5



Bryta ett shoppingförbud?




Tänkte klicka hem den här söta bikinin och eftersom det är tag tre betala för två
så slängde jag med en vanlig svart bikiniöverdel också. Självklart så lyckades
jag strula till det genom att lägga in en 30% rabatt kupong så tre för två försvann
och det blev dyrare. Nu går det inte att ta bort rabatten, riktigt irriterande!

Kanske är det för att jag tänkte bryta mitt shoppingförbud som sidan jävlas?

When cigarettes get beautiful


 
 
(Pics: 4THANDBLEEKER.)

4 minisar




(Foto och bildredigering: Min kära Pappa)

Våra underbara små Minisar som föddes för ungefär tre veckor sedan. Vet inte hur jag ska kunna låta dem flytta hemifrån. Dem blir bara sötare och sötare för varje dag och desutom fäster man sig bara mer och mer vid dem. Just nu har dem börjat gå och springer runt som tokar medan deras mamma Zelda blir nervös och gnäller på dem.

Drömväskan


Billiga väskor i all ära men dem flesta har väll en drömväska som är designad Marc Jacobs, Miu Miu eller kanske Bottega Veneta?

Egentligen har jag väldigt många drömväskor men den väska som har varit min dröm längst kommer från Mulberry. En klassisk Bayswater i färgen chocolate. Fanns den väskan i min ägo så är jag övertygad om att den skulle bli väl använd och att den skulle få följa med mig hela livet. För hur snygg är inte en Bayswater efter några år när skinnet blivit sådär underbart? Utöver Mulberry och deras Bayswater så är Miu Miu det märket som jag tycker gör underbara väskor. Nästan vilken väska som helst därifrån skulle passa fint på min arm.

Vilken är din drömväska?




Acne fall 2009 Ready to wear


  
  
  
  

Svart, plast, platå, transparant och lager är min samanfattning av Acnes fall RTW collektion.

I natt delar jag med mig av en tanke


Inatt kan jag inte sova. Istället läser jag texter från min kärleksmapp, en mapp där jag skrivit miljoner texter om kärlek. I natt delar jag med mig av en tanke. ♥


Ni vet de där paret som råkar fylla år på samma dag. De där paret som råkar ha varit på Mallorca precis lika många gånger som barn. Paret som har landställen i närheten av varandra. De där paret som har samma favorit rätt och lika många recept i bokhyllan. Eller dem där paren som har samma favoritfilm från början.
Paren som lyckas ha dem sista siffrorna i personnumret efter varandra.


Är det ödet att de har blivit par eller är det bara en slump som är väldigt fin?


Begär!




Kate Moss gör så mitt begär efter en skinnväst blir ännu värre.
Titta bara hur förbannat snyggt hon lyckats matcha den här!

Plagget 18/5



3.1 Philip Lim spring 2009 Ready to wear


  
  
  

Volanger, nude, puder, feminint och detaljer är fem ord som sammanfattar.

Kärlek till ett par skor



Dagens outfit 18/5



Cupcakes with chocolate and cheesecake




I natt bakade jag cupcakes, tyvärr hade jag inga stora formar så fick ta små formar vilket gjorde att kakorna rann över. Lite trist men dem blev hur goda som helst ändå. Receptet hittade jag hos Sandra.


Once upon a time I was falling in love


We're living in a powder keg and giving off sparks

 


(Pics: Lelove)

Klackarna i taket








Tre underbara klackar som gärna skulle få flytta in i min garderob. Dem inspirerande
bilderna kommer från Jak and Jil blogg. En grym insirationskälla!

I´m in love with a fairytale - Rätt låt vann!


Tycker verkligen för engångsskull att det blev helt rätt vinnare i Eurovsion igår. Har hållt tummarna för Norge sedan jag hörde låten första gången, har ju faktiskt till och med bloggat om låten här. Extra kul är det att det idag är Norges nationaldag. Synd att dem hade gjort om Marlenes nummer för jag tycker det var mycket bättre innan när killarna och lyftet var med. Hennes klänning var däremot fantastisk även om jag tycker passformen över bysten var lite sisådär.

Tycker du att det blev rätt vinnare igår?


(Pics: Aftonbladet)

För söt?




Har en blåvit randig klänning i garderoben som är sådär riktigt söt, kanske en aning för söt. Volang vid armsluten, knytband i midjan och volang uppe vid halsen. Den har varit riktigt nära att åka flera gånger när jag har haft garderobsrensning, senast för någon dag sedan stod jag och pillade på den och funderade på att lägga upp den på tradera men lät bli.

Så går jag in på Elins blogg och möts av den här bilden, blåvit randig klänning precis som min och helt plötsligt vet jag hur jag ska bära den så den inte blir sockersöt. Problemet är bara att jag inte har någon skinnväst...

Sol och gårdagens Änglar och demoner


Vilket underbart väder det har varit idag. Har suttit ute i solen på altanen i stort sett enda sen jag kom hem och bara njutit. Den där solen kan verkligen påverka ens humör. Filmen igår (Änglar och demoner) var okej. Jag tyckte den var överdriven, aningen töntig och förutsägbar. Trots det så tycker jag den var sevärd men den kunde ha gjorts mycket bättre. Tycker det är synd att en sådan film får en tönt stämpel eftersom själva historian är väldigt bra och intressant.  

Har du sett filmen, vad tyckte du?


Änglar och demoner




Nu blir det Änglar och Demoner på bio och en sväng förbi Kungsträdgården.
Tror det kommer bli en kanon kväll.

Trevlig fredagskväll på er :)

Från porslin till provrum


Det blev jättegod lunch med Maria på Cozy. Jag åt en jättegod ceasarsallad, deras sallader är verkligen jättegoda och dessutom väldigt stora. Nästan varje gång jag äter ute så blir jag kär i porslinet. Det är väldigt ofta cafér och restuaranger har riktigt snyggt porslin, speciellt tallrikarna brukar vara fina. Det börjar bli till en pinsam vana att jag lite diskret försöker titta under tallriken och se vart den kommer ifrån.

Hann med att springa lite i affärer och smygfotade lite i H&Ms provrum. Det enda som fick följa med mig hem var ett litet läppglans, shoppingförbud!

  

Underbart söt jacka i riktigt härlig färg.

  

Linnet kändes inte riktigt som min grej, jeansjackan var riktigt snygg med massa slitningar som
tyvärr inte syns på bilden.

Dagens outfit 15/5




Skinnjacka: H&M
Transparant linne: H&M
Jeans: Gina tricot
Solglasögon: Prestige
Heels: H&M

  

Halsband: H&M
Armband med berlocker: H&M
Armband med ugglor: Present från farmor

Det är dax för fredagsmys...


Den där texten från chips reklamen sitter verkligen fast i mitt huvud. Det är väll då dem lyckats med en remlam antar jag, när den vägrar att lämna ens huvud? 

Solen skiner och himlen är klarblå, perfekt fredag. Ska strax iväg och äta lunch med Maria, riktigt trevligt. Var alldeless för länge sedan vi sågs så vi har lite att ta igen. Konstigt de där, från att de varit en självklarthet att ha setts i stort sett varje dag när vi gick i skolan till att knappt ses en gång i veckan. Vissa saker var nog bättre förr, haha.



En av våra söta små minisar, känns som dem växer hur mycket som helst bara över en natt.

Plagget 15/5



Student 2009?



Känna dig sådär förbannat speciellt


Kärlek är att titta på varandra och le. Att äta makaroner med ketchup och ändå komma ihåg måltiden som världens bästa. Det är att skratta med varandra när samma skämt med någon annan inte ens fått sig att le lite. Det är att brottas i sängen. Att rulla runt bland miljarder av kuddar. Det är att fnittra åt småsaker. Att önska att tiden stod stilla. Det är när du inte behöver förklara när något är fel. Att titta i smyg och inte kunna låta bli att le. Att känna det som en berg och dalbana i magen. Det är när ni båda förtstår att ni är någonting speciellt.


Fast egentligen är kärlek bara när han får dig att känna dig sådär förbannat speciell


(Pics: Lelove)


Nagellack på hela fingrarna?




Jag brukar nästan alltid ha mörka lack på naglarna eftersom dem snabbt blir heltäckande och jag har noll tålamod när det gäller att måla naglarna. Lack som måste strykas på flera gånger gör bara att det slutar med att hela mina fingrar blir färgade och är alltså ingen bra idé. Idag hittade jag dock ett lack som mamma köpt från Mavala som blir täckande på engång och dessutom är i en riktigt härlig vårfärg. Perfekt för otåliga mig!

Personliga smycken



Är riktigt förtjust i när smycken är personliga, de kan vara allt från att
graverar någonting på ett smycke till att de har någon fin historia.

Gillar smyckena från Disney Conture som har fina budskap.

Dagens outfit 14/5



Hit eller diss - Jeans med text



(Pics: Acne)

Jag själv tycker inte alls om tryck eller text på jeans, men man ska aldrig
säga aldrig. På någon som matchar rätt så kan de säkert bli snyggt.

Vad tycker ni?

Plagget 14/5



Matthew Williamson for H&M part two


I morgon släpps den andra delen av Matthew Williamson for H&M. Jag har aldrig varit ute och krigat för någon av H&Ms sammarbeten och kommer inte göra det i morgon heller. Visst finns det några guldkorn men att trängas bland vassa armbågar känns inte det minsta lockande. Blir det något köp så blir det att vara snabb på hemsidan.

 
(Pics)

Kommer du kriga för plaggen i morgon?

Skärpfynd nummer 2


Igår fick jag hem mitt andra skärp som jag fyndade på tradera i förra veckan.
Blev verkligen jättenöjd med båda två och dem var i princip gratis.


Dagens outfit 13/5



Plagget 13/5



Lily Allen <3 Svenska Acne


Lilly Allen strosar runt i London och lyckas se fab ut i sina trasiga jeans, snygga tee och
visst är det väll den gröna Acne drömmen som hon har på sig?


(Pics: Posh24)

Följer du den nya hollywood flugan?


Såg hos Engla att Kyssjohanna har fått in Brazilets som har blivit en ny hollywoodfluga!

Tycker om saer som har en tanke bakom och det har armbanden. Armbanden är tydligen en 200-årig tradition från Bahia i Brasilien som sägs vara en stad som för lycka med sig. Bär man arbandet sägs man få tre önskninar uppfyllda. För att det ska bli uppfyllda ska man vira armbandet två varv runt handleden, knyta tre knutar och när sedan armbande faller av går de tre önskningarna i uppfyllelse. Dessutom så stödjer man bevarandet av regnskogarna i Brasilien när du köper armbandet. Priset på armbanden är 75kr.


(Pics: Kyssjohanna)

LC är en av dem som bär armbandet.

Tee hysteri hos Gina tricot




Blir verkligen sugen på att klicka hem t-shirts när jag ser hur mycket snygga
Gina tricot har fått in. Egentligen är jag nog mest en blus människa, har sällan
t-shirts men dem här var ju snygga som attan!

But...just nu är det shoppingförbud, den rosa tröjan var de sista undantaget.

Mitt i veckan


Det är inte klokt vad vädre växlar hela tiden. Ena sekunden är himlen klarblå för att i nästa bli svart och släppa ner regn. Lyckades iallfall ta mig hem innan det började regna späregna. Hade tänkt åka hem direkt i morsen och se vad läraren tyckt om min uppsats som jag lyckades få in igår. Så blev det inte. Istället hamnade jag på mammas jobb där fick i mig en pizza till lunch, de var ganska mycket trevligare än uppsatsen.

Tyvärr kommer jag inte undan längre, nu blir det att kika vad läraren tyckt till om.



På håret




Köpte för ett tag sedan schampo och balsam från L´oreals repair serie. Köpte även till
inpackningen från samma serie. Nu har jag använt produkterna i några veckor och jag
känner verkligen skillnad. Håret är inte alls lika slitet som det var innan och även om jag
använder både hårtork, plattång och locktång (fy på mig) så känns det inte som en risbuske.
Härligt!

Plagget 12/5



Vart tog tiden vägen?


Klockan springer alltid iväg på natten. Satte mig med plugg kvar i tolv och plötsligt är klockan nästan tre, vad hände? Är fortfarande inte klar. Förstår inte varför jag alltid måste sitta med alla arbeten i sista sekund. Det här ska in på torsdag och jag hade tänkt få in de innan dess för lite feedback.

Det löser sig!

Sleep tight





Volanger och blådrömmar



Retur på rosetterna




Använde skorna som jag beställde i några få timmar i helgen
och dem blev helt förstörda. De svarta hade blivit avskaft på
massor av ställen och de såg ut som jag hade haft dem i
flera år. Så jag skickade tillbaka dem och får se vad dem säger.

Även om dem inte var dyra så tycker jag att dem ska hålla längre
än i bara några få timmar.

Jumpsuit




Jumpsuits kan vara riktigt snyggt om man matchar rätt och en riktig katastof om man inte gör det.
Jag köpte en svart i slutet på förra sommaren som jag använde ungefär en gång, jag anar att den
kommer bli mer använd i sommar. Perfekt att slänga på sig på väg till stranden med ett par snygga sandaler.

Plagget 11/5



Damn it´s a bad monday




Igår råkade jag göra något så min blogg blev helt oigenkänlig, mitt i paniken
så gjorde jag några knapptryckningar och plötsligt hade jag en orginal mall
på bloggen. Efter några sekunder kom jag på vad i helvete jag gjort och kom
också på att jag inte hade någon backup.

Det slutade med att jag satt med den där jäkla designen till halv fem i morse.
Idag har jag inte fått en enda vettig sak gjord, riktigt usel start på veckan!

Det här är till alla trasiga hjärtan


Du kan välja att stänga in ditt hjärta, att lägga det i någon frys någonstans och aldrig riktigt ta ut det. Någon gång kanske du flyttar det till kylskåpet men de kommer aldrig längre än så. Du kan välja att aldrig mer låta någon få chansen att få dig att känna det som att du helst av allt vill plocka ut ditt hjärta. Du kan välja att alltid i bakhuvudet komma ihåg att det inte finns något lim i hela världen som är så starkt så det kan laga trasiga hjärtan. Du kan välja att aldrig falla dit.


(Bild)

Eller så kan du välja att låta hans fingertoppar smeka din hud...(och hoppas att det där limmet uppfinns innan ditt hjärta ligger där i 1000 bitar.)


Every night we fell in love




Every day we started fighting

Every night we fell in love

No one else can make me sadder

No one else could lift me high above

(Lyssna här)


My new pink sweater




Hann med en bild på nya tröjan innan kameran dog. Ser ut som jag
gör någon yoga ställning men bry er inte om det.
Det är tröjan ni ska titta på ;)

Tröjan kommer från Passport, kommer bli perfekt på sommarkväller
att matcha med shorts och snygga gladiatorsandaler.

Anna Sui gör Gossip girl kollektion


Anna Sui har bestämt sig för att göra en helt ny kollektion med kläder som enbart är inspirerade av serien Gossip girl. Kläderna ska tydligen påminna om dem som Blair, Serena, Jenny och Vanessa har på sig i serien. Jag tycker att det verkar jättespännande och ser fram emot att se resultatet. Tyvärr kommer kläderna bara säljas på Target i Usa.


(Pics)

Fick med mig en snygging hem


Det blev endel spring på mode centret. Fick med mig en snygging hem, vad de blev får ni se senare.
Efter det blev de en sväng till morbror som bjöd på fika på ett mysigt café i gamla stan.
Härlig dag!





Sneak a peak på mitt lilla fynd.

Sunday glow


Idag startar jag dagen med en tripp till Sthlm modecenter. Världens bästa mamma (bästa shopping sällskapet)
har fått en inbjudan till deras utförsäljning av kollektionsprover, anar att man kan hitta endel guldkorn där.

Efter det blir det troligtvis hem till morbrors nya lägenhet och se hur det går för honom där.

Hoppas ni får en trevlig söndag ♥


En dag på stan


Blev ju riktigt fint väder tillslut och det blev B&J glass på Västerlånggatan. Hade en riktigt mysig dag med promenad från Södra station till gamla stan och vidare till östermalm och Biblioteksgatan. Avslutade dagen med en promenad runt på Kungsholmen. Är inte Stockholm helt fantastiskt?



Kom inte på att jag hade kameran förän vi gick längst vattnet vid Kungsholmsstrand.

Snabb leverans från Nelly




Mina skor från Nelly damp ner i brevlådan igår, jättesnabb leverand.
Rosetterna är mindre än vad jag trodde och skorna är även rundare än vad jag trodde.
Utöver de är dem jättesöta och dem kommer helt klart bli ett bra par att variera sig med.

Saturday


 

Regnet hänger verkligen i luften idag. Egentligen skulle jag haft en dag med glas på B&J i gamla stan, nu känns det inte lika lockande längre. Får se om det blir en lunch eller nått istället. Wey, nu tittade solen fram, det kanske finns en chans att det spricker upp i alla fall?

Sov sött


  

H&M har fått in två jättesöta sovset som jag gärna skulle vilja klicka hem.
Perfekta både att sova i och att skutta runt i på sovmornar och äta sen frukost i.
Kostar från 149:-

Thing för tygskor



På senaste tiden har jag fått något thing för tygskor. Lever i princip i mina
vita tygskor från H&M. Har även mina älskade Kids som tyvärr börjar bli
väldigt slitna och sen självklart är jag som dem flesta lite kär i mina Converse.

Tygskorna ovan från nelly är verkligen hur söta som helst med de söta blommönstret.
Kostar bara 199kr, ja tack!

Tradera fynd för 32kr




Idag fick jag hem mitt ena skärp som jag fyndade på tradera för 32kr inklusive frakt häromdagen.
Riktigt bra fynd!

Fashion against aids


Den 28 maj släpper H & M fashion against aids där 25 % av intäkterna går till att bekämpa aids. I år är det bland annat Katy Perry, Tokio Hotel, Katharine Hamnett, Cyndi Lauper och svenska Robyn som har designat. Kläderna är gjorda i 100% ekologisk bomull.


Förra året köpte jag två plagg från kampanjen och jag kommer inte att vara sämre i år. Tycker det är jättebra när stora kedjor engagerar sig och hjälper till på sitt sätt och därför tycker jag även man ska stödja det.  




(Pics Glamour)


Dagens lunch




Dagens lunch!
Tonfisksallad med tomat, gurka, isbergssallad, rödlök och tonfisk såklart.



Det fanns fler som var intresserade av salladen.



Zelda.

Plagget 8/5



Hon känner det


Hon vet att det skulle bli rätt. Hon vet att dem skulle kunna leva för alltid. Att hon och han för alltid skulle kunna irra runt i deras egen värld. Att dem alltid skulle skratta år varandra skämt. Att deras leenden inte skulle blekna bara för att det gick några år. De där händerna skulle fortfarande vara spännande att känna på hela hennes kropp och de där stunderna med varandra skulle vara lika underbara även om det gick tio år.
Hon vet att det är så. Hon känner det.



(Pics Lelove)

Samtidigt vet hon att det skulle vara det svåraste i hela världen.


Försvarsmekanismer och té




Har en uppsats som jag måste bli klar med, handlar om försvarsmekanismer
och visst är det intressant men så jobbigt när man inte hittar bra källor.

Nu blir det att begrava mig i plugg med mitt favorit té nypon té från Friggs.

I can´t forget you




Det finns plagg som man inte kan glömma, som är helt perfekta.
Den här skinnjackan från Rick Owens har jag tyckt var perfekt sen jag
såg den för första gången.

The jacket to me is what spongebobs square pants is for him!

Två skärp fynd


Härligt! Jag vann de två auktionerna på skärpen jag budade på hos tradera för under 100-lappen.
Behöver verkligen skärp och tradera är en perfekt plats att fynda skärp på.

Det blev ett smalt svart i lack och ett smalt ljusrosa.
Bilder kommer när jag får hem dem.

Cykelbyxornas return...



(Pisc: Sophies blogg)

Jag har sett cykelbyxornas return som årets skämt, men så plötsligt ser jag
den här bilden på Sophie och tänker om. Det kanske inte är så tokigt i alla fall?

Vad tycker ni, cykelbyxor hit eller shit?

Bikinifrossa




H&M har fyllt på med bland annat massor av snygga bikinis. Jag är riktigt svag för
just bikinis och är nästan en liten samlare när det kommer till just bikini.
Skulle vilja klicka hem hur många som helst men det får vänta lite, måste gå igenom
mina gamla först och se vad jag egentligen har.

Plagget 7/5



I love you more than...


I love you more than I love cuddling with you on cold autumn days.


(Pics: Lelove)

Klick, klick ballerina med rosett


Klick, klick...råkade klicka hem ett par ballerinaskor med rosett från Nelly.
Behöver faktiskt ett par till svarta ballerina men nu är det köpstop som gäller.


Skulle kunna klicka hem bra mycket rån nellys rea. Finns gott om gobitar.

Trådar





(Posh24)

Supermodellen Miranda Kerr bar en klänning som var speciell.

Vad tycker ni om den trådiga klänningen?

Skärp dig!


Behöver verkligen skärp och det är perfekt att köpa 2hand. Hade högsta budet i en auktion på tradera ett skärp från UO
men eftersom internet inte funkade så bjöd någon över precis innan auktionen avslutades, irriterande. Hoppas på att mina högsta bud nu inte blir överbjudna.


Är ute efter smala skärp att ha i midjan men även något bredare.
De nedan från H&M är riktigt snyggt men skulle hellre ha det i svart.


Plagget 6/5



Inspiration!


Inspiration på högsta nivå!


(Don´t remember)

Ringarna, neutral sminkning och självklart den transparenta blusen och spetsen
under. Den "nyvakna" frisyren och hårfärgen får mig verkligen att vilja springa till
frisören nu på en gång, är så trött på mitt hår!

The in between collection







Skaffa aldrig comhem


Comhem är verkligen helt värdelösa!
Internet, telefon och tvn har varit utslagna eftersom vi varit korkade nog att
lita på att Comhem skulle fungera men inte. Vi har bara haft dem i några
få månader och ändå så har vi adrig förut haft så mycket strul som nu.
Blir riktigt irriterad på stora bolag som ofta kan behandla kunderna som
skit och ändå behålla dem bara för dem är stora. Inte en chans att komma
fram till deras kundservice har det varit heller. Dagens irritation.

I love jeans <3




Är riktigt sugen på den här jeansskjortan från Gina tricot för bara 199kr.
Hade en jeansskjorta från MQ som jag sålde, vilket jag ångrar nu.

Nostalgitripp och lägenhetsvisning


Kom hem från visningen och fika för en stund sedan. I juni blir det inflyttning, wey!
Det kommer nog bli bra även om det inte var någon drömlägenhet men någonstans
kanske man får sänka kraven när det kommer till en första lägenhet. (Även om jag
inte kommer nöja mig med en första lägenhet som är i etage med takvång mitt inne
i stan med Stockholms största balkong.)


Blev en riktig liten nostalgi tripp när jag gick för att möta A vid lägenheten. Den ligger
väldigt nära stallet där jag hade min häst förut och eftersom jag tog en promenad dit
så gick jag förbi stallet. Det är konstigt det där hur mycket minnen som ploppar upp
bara för man går förbi.

Hur man tänker på alla de där gångerna man ridit barbacka upp från hagen med bara
grimma och grimskaft, alla de där gångerna när man fodrat alla hästar i hela stallet
och önskat att man aldrig mer behöver göra det. Det är konstigt när man tänker på alla
gånger man ramlat av, på när man gick lucia tåg med hästarna, gick till stallet på
julaftonsmorgon och blev galen när en brodd ramlat av i hagen och man var tvungen att med
stelfrusna fingrar försöka skruva i en ny. Det är konstigt hur dem där vännerna man alltid
red med plötsligt inte finns kvar i ens umgängeskrets. Det är konstigt när man tänker på
race upp för sandtag, hur min häst alltid hoppade över varje liten vattenpöl för den var rädd
för vatten, på galen galopp på ängar och hopp över stockar och bäckar. Det är konstigt när
man tänker på höbalar, en tripp till foderboden och hur allt kändes lättare när man stod
där inne i boxen och ryktade sin häst samtidigt som man berättade om hur förjävlig dag man hade.

Det är konstigt att något som var så självklart för några år sedan inte är det längre och det
är konstigt hur man helt plötsligt kan sakna att mocka hos in häst.
(Hos världens bästa häst!)

Lägenhetsvisning


Ska strax iväg och följa med A på en lägenhetsvisning. Lägenheten ligger i närheten av där jag bor så det blir spännande. Skulle ju vara riktigt härligt om hon flyttade lite närmare så att jag slapp åka "jorden runt" fast då
blir det M som får jorden runt resan istället. Spännande ska det bli i alla fall.


Plagget 5/5



Today I will be happier than a bird with a french fry



(Lelove)

I can´t sleep




I can´t sleep...tittar på Alfie, äter rostade mackor och dricker te med för mycket honung.

Sleep tight




Nu blir det sängen och hoppas att morgondagen kommer bli en bättre bloggdag.
Sleep tight and dont let the bedbugs bite!

Triss i fynd




Dem här tre söta finns på H&M´s rea. Det är svårt att inte hitta godbitar!

It is all about shoes



Dålig bloggning


Jag är en usel bloggare. Mitt internet har strulat hela dagen. Skulle plugga och lyckades på något sätt stänga av internet anslutningen på datorn. Inte smart. Nu lyckades jag iallafall få det att fungera igen. Teknik och jag är inte en speciellt bra kombination. Lovar att jag kommer uppdatera under kvällen.

Plagget 4/5



En sån dag hade jag idag


Ni vet sånna där stunder som får dig att le lite längre.
Som får dig att verkligen skratta på riktigt.


Ni vet sånna stunder när kaffet smakar lite bättre och

trädgården känns som den vackraste platsen i världen.


Ni vet när ni bryr er lite för mycket om någon och ni

Inser att den där personen faktiskt bryr sig tillbaka.


Ni vet när allt känns lätt men det i nästa sekund känns

som de svåraste i hela världen.


En sån dag hade jag idag.


Plagget 1/5



RSS 2.0