Kvällens outfit 31 juli


Ikväll ska jag iväg på middag och antagligen aningen för mycket vin. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!



Kofta med volang: French Connection
Tee: Gina tricot
Kjol: monki
Skor: Skopunkten

Halsband: MQ (Nytt, glömt visa er)
Armband: Snodde det av mamma

Snabb leverans


Min beställning från H&M kom ovanligt fort, har glömt att visa er. Den kostade 199kr och den är verkligen underbar.  Underklädesavdelningen på H&M kan verkligen vara underbar ibland.


Fastsydda kedjor?



Just de här linnet var kanske ingen hit men jag hoppas verkligen vi får se mer plagg med fastsydda kedjor i höst. De här från Alice + Oliva är en klar hit!

Vad tycker ni om tröjor med fastsydda kedjor?

Gårdagen på Gröna Lund


Dålig jag är på att skriva inlägg på morgon/ förmiddagen, ska försöka ändra på det i nästa vecka.

Jag överlevde Insane igår, inte alls så läskig som jag trott. Den kunde till och med gärna fått vara lite längre för man hann knappt reagera innan man hade åkt klart. Dela på ett åkhäfte så blev inte så många åk men det var precis lagom, Gröna Lund känns väldigt litet och de är trist att man mest får stå i kö. Trots det är det ju ganska mysigt att åka dit ibland.

Åt också en jättegod midag inne på Grönan, gravad lax med färskpotatis och sen blev det rosa sockervadd med jordgubbssmak, riktigt barnsligt. Jag lyckades även fånga ett litet får i en sån där klo. Blev glad som ett itet barn när jag lyckades, haha. Hann även med en kaffe vid dansbanan, mysigt. Tog Djurgårdsfärjan hem och precis när vi klev på började det spöregna det kallar jag tur.


INSANE!




Next...Gröna Lund!
Vi hörs i morgon om jag överlever Insane.

Pssst: Tack för alla era fina kommentarer, hinner tyvärr inte godkänna dem nu innan jag åker.


Dagens outfit 30 juli


Lyckades äntligen få till en okej inbakad luggfläta, tack Linda för din guide!



Transparant tee: Gina tricot
Skjorta: Bikbok
Jeans: Gina tricot
Skor: Keds
Väska: Esprit
Armband: Oxxo och Gulsfynd
Halsband: Guldfynd



Rosett: Forever21

Om pengar bara var vilket papper som helst...



(Bilden är snodd från Elin)

Åh...Stod och pillade på kjolen inne på MQ, förbaskat fin. Tyvärr är min plånbok otroligt tunn
just nu, även om kjolen inte alls var dyr. Gaaah! Om ändå pengar aldrig var ett problem.

Skulle gett tio poäng på Elin om hon skippat mössan.

Stick(a)!



Hur sött var inte de här? Wool and the gang säljer kit med stickor, beskrivning och garn till olika plagg på NAP. Allt ifrån halsdukar till benvärmare och västar. Setten kostar från ca 800kr. På engång så känns stickning både nytt, glamouröst och roligt!

Live what you love



Topshop, Miu miu, Lanvin, H&M, Dinsko

Allt går att fejka


Jag har tänkt på en sak eller ja egentligen tänker jag på det ganska ofta. Det handlar om att redigera bilder, om att redigera sig själv. Ta bort och lägga till lite som man själv vill och få bilden att se ut som en helt annan bild med en helt annan människa. Ja ni kan säkert redan lista ut vad jag tycker om fenomenet? Jag hatar det.

Det händer överallt, på varenda reklampelare och även i bloggarnas värld vimlar det av det. Det senaste jag läste var att man på svensktskolfoto skulle låta kunderna få möjlighet att fixa till sina bilder. Jag förstår inte. Förstår inte varför man ska fixa till ett skolfoto på sig själv, fixar man till det så är det ju inte du. Hur kul är det att ge farmor en bild på sig själv när man vet att den är fixat och att man egentligen inte ser ut som på fotot?


Dagens outfit 29 juli






Linne: Topshop
Kofta: Gina tricot
Kjol: H&M (ny)
Skor: Don Donna
Väska: Asos

Halsband: Guldfynd
Klocka: Quartz?
Armband: Flash

På strumpjakt!




Hittade söta strumpor för halva rea priset på Åhléns city, kostade runt 25kr för två, perfekt!
Borde köpt fler men hade så förbaskat bråttom. Jag tycker de är svårt att hitta enkla strumpor som både håller i mer än en tvätt och dessutom är billiga. Började till och med använda  tubsockor i vintras för att jag inte hittade några andra, kan tillägga att det inte var så uppskattat.

Vart köper ni era strumpor? (Inga motivstrumpor)

Bikbok på uppgång












Bikbok är verkligen på uppgång, känns bättre och bättre för varje säsong. Kul när affärer rycker upp sig tycker jag, för bara ett år sedan gick jag inte ens in på Bikbok men nu däremot, hejja!

The heart wants what the heart wants...



Alice + Olivia, H&M, Balmain, Jil Sander

Kjolfnatt


Götgatsbacken är en av mina små favoritgator. I fredags kunde jag inte motstå några småköp. Det blev två underbara kjolar som var välbehövliga i min garderob...om bara solen kunde titta fram!

Monki är bra dem, 75kr på rean fick jag ge för kjolen. Den är mycket mer rosa i verkligheten, perfekt!



På H&M hittade jag en svart enkel kjol för 149kr om jag inte missminner mig.



Pssst: Wekday på Götgatan hade/ har grym rea, 70% på massor. Är du ute efter jeans så spring dit, det finns hur många som helst i olika tvättar och storlekar, både dam och herr!

Förhandsvisning av U2 i 3D




Ikväll var jag och Maria på förhandsvisning av U2 i 3D. Inget stort fan av U2 men att det var 3D gjorde det mycket roligare. Ska man ha sådär fula glasögon så tyckte jag man likagärna kunde göra en lika ful grimars, haha.

Dagens outfit 28 juli




Klänning: Cubus (ny!)
Skärp: H&M
Skor: Converse



Kofta: H&M
Väska: Friis and company



Jeansjacka: Vila



Klocka: Festina
Armband: Bismarck



Ring: H&M
Ring: Urgammal don´t remember

It is a second skin...or not!



Ibland blir man besviken när man ser ett plagg i verkligheten som man bara sett på bid. Hittade för några dagarsedan byxorna ovan inne på Gina och vilken besvikelse. Riktigt tunna i tyget och dessutom hade jag helt missat att dem saknar bakfickor, byxor utan bakfickor är bland de värsta jag vet.

I need a credit card that´s got no limit



Preen, Kenneth Jay Lane, Stella Mccartney, Fendi

What do you say when words is not enough?




Bara en tanke


Trött på provocerande, på att folk försöker uppröra för att få uppmärksamhet. Trött på att många försöker vara någon som dem inte är bara för att verka intressantare. Trött på att folk försöker så mycket så dem glömmer bort vilka dem egentligen är. Varför är det så få som verkligen tycker om sig själva för den dem faktiskt är?

Lite kärlek


Provade dem i helgen, kostar 499 och kommer från Dinsko. Perfekta!



Hair minimising




Kunde inte låta bli att köpa den här deon efter att jag sett reklamen, är det något jag avskyr så är det kroppshår. Tror det mest är inbillning att håret inte växer lika fort men det känns faktiskt som den gör skillnad. Kostar runt 30kr?

Indiankap!


I förra veckan hittade jag en "indianklänning" på rean på Cubus. Kunde inte hålla händerna borta så det blev ett köp, min plånbok förlorade 70kr, jag kallar det kap!


Sometimes easy is beautiful...







(Pics: Posh24)

Tre exempel på att enkelt kan vara riktigt snyggt, en sak som jag alltid tycker fungerar är enfärgade linnen. Det är lätt som en plätt att ha till precis allting, passa lika bra en vanlig dag till jeans och converse som till fest och klackar.

You and me och en lunch i skuggan



H&M, Nap, Topman, Gant

Too much love will kill you





















(pics: Lelove)


Svininfluensan


För mig känns all hysteri bara som ett stort skämt, det känns ungefär som att det inte finns några andra nyheter att rapportera om och istället så fokuserar man på en svininfluensa. Visst att man ska vara försiktigt men snälla det går till överdrift. Det handlar inte om ett virus som man inte kan överleva, det handlar i princip om en influensa. Statistiken säger att det är lika hög dödlighet på svininfluensan som på en vanlig influensa. Tycker det är tråkigt och faktiskt tragiskt att man väljer att slå upp det så stort eftersom jag tror människor kan sluta lyssna när det verkligen händer någonting. Det är lite som att skrika att vargen kommer fast den egentligen inte ens har setts till. Ibland tycker jag verkligen att nyheterna kan fokusera på någonting viktigare än att försöka göra folk livrädda.

För tyvärr finns det folk som blir livrädda. Läste i veckan på en blogg om att hon föreslog att man skulle isolera hela Sverige och förbjuda resor till andra länder för att smittan inte ska spridas. Ibland tycker jag folk tänker väldigt underligt,  ska man isolera sverige varje höst när vanliga influensan kommer då också?

Samtidigt som man fokuserar på en svininfluensa som har en dödlighet som en vanlig influensa så dör folk runt om i världen varje dag av sjukdomar som ingen kan överleva. Ursäkta men jag tycker det är helt rubbat, ärligt talat så blir jag förbannad.



Taggtråd och blåbärslycka




Idag pimplar jag te, min hals är som taggtråd och jag hoppas verkligen att det går över och att det inte blir värre.
Att vara sjuk i juli är inte speciellt kul.

Jag är lite småkär i te sorter med söta namn och fina förpackningar. Just nu gillar jag Himlagott och Blåbärslycka.

Dagens outfit 24 juli


Idag blev jag nästan en liten sjöman(kvinna)...



Tröja: 365 sunshine
Kavaj: H&M
Byxor: Zoul
Skor: Skopunkten
Väska: Esprit
Klocka: Festina

Nu blir det helg!

Med toner av rosa



Lindex, H&M, Matthew Williamson, Miu Miu

Minoutfit


Pssst: Nu finns några av mina outfits på Minoutfit, ni hittar mig här!


Tjejigt hem?



H&M Home har verkligen fått in endel fint. Egentligen är jag inte speciellt tjejig när det kommer till inredning, är inte specillet förtjust i sötsaker i hemmet utan gillar när det är stilrent och ganska strikt. Sakerna ovan skulle dock gärna få flytta hem till mig, tror de skulle bli en lagom dos av sött.

Things I like about coffee...



Alltså hur sött är inte det här?
Ibland tror jag att världen är ganska så rosa iallafall. Lelove är iallafall bra på att få en att tro det, så mycket kärlek samlad på ett ställe så man nästan blir lite knäpp. But I love it! 


(Pics: Lelove)

Cut my hair




Idag var jag äntligen och klippte mig, senaste gången var i mars, haha.
Blev hur nöjd som helst, nu känns det verkligen som håret lever igen!

Volanger, spets och paljetter



Forever21, Marni

Dagens outfit 23 juli




Kavaj: H&M
Linne: Topshop
Shorts: Crocker
Skärp: H&M
Armband: Lindex?
Skor: Skopunkten
Väska: H&M

Let´s find some beautiful place to get lost in...



(Pics: Don´t remember)

Dagens outfit 22 juli


Idag körde jag enkelt, vädret har spökat hela dagen ena sekunden strålande sol i nästa hängde regnet i luften...




Tröja: Beyond Retro
Klänning: Monki
Leggings: Gina tricot
Skor: Skopunkten
Armband: Present

You are my kind of beautiful



Forever21, Oscar De la Renta, H&M, Nelly

Gluggar, fräknar, skrattgropar...


När jag var yngre hatade jag mina fräknar, jag önskade att det fanns någon som kunde operera bort dem eller att det fanns någon mirakelkräm som skulle trolla bort dem. Varje gång någon sa att det var fint med fräknar så trodde jag att dem ljög. Min pappa brukade alltid tala om för mig hur charmigt det är med fräknar och hur han lovade mig att jag skulle tycka om dem närjag blev äldre. Självklart hade han rätt, idag har jag ändrat mig och gillar mina små prickar.

För visst är det väl så att det är just dem där sakerna som utmärker sig som är fina, det är dem som gör en människa vacker och framförallt charmig. Jag tycker det är dem där små "felen" gör att man blir unik och vacker. Gluggar, fräknar, skrattgropar, något litet ärr, en sne tå eller en virvell i håret. Var glad för det där lilla "felet" som just du har, utan dem så vore det ju faktiskt inte du.

Håller ni med mig eller tycker ni jag är helt fel ute?






En kärlekshistoria


En kärlekshistoria är verkligen en klassiker, en sån där film som så många säger att man måste se. Visst är det en riktigt fin historia om kärlek men de jag tycker mest om är bilderna, riktigt fina. Min söta mamma hade posters från filmen i sitt rum när hon var yngre, fint!

Har ni någon film som ni kan se hur många gånger som helst utan att tröttna på?
En film som ni tycker ska bli en klassiker.




Dreams



Fendi, Maje, Alexander Wang, Makus Lupfer, Christian Louboutin

Bildregn på allas favoritsystrar


Det regnar på tvären utomhus och dessutom blåser det nästan tornado. Är sommaren slut nu? Har ungefär en miljon saker att ta tag i och fixa så det är nog bäst att jag fortsätter.

På temat regn så bjuder jag er istället på ett bildregn på allas favoritsysrar...











Damn it is true...




(Pics: Lelove)

Mina favvisar från H&M´s höst




Höstnyheter hos H&M


Idag damp H&M katalogen ner i brevlådan. Blev inte speciellt imponerad, efter att ha sett smakprov från hösten hos H&M hade jag höga förväntingar, anar att det i för sig kommer droppa in mer nyheter i shoppen allt eftersom. Får se om jag skriver ett inlägg med mina favoriter senare.

Kul tycker jag det ialf är att dem börjar ta in mer snygga underkläder. Har sagt det förut men är verkligen trött på att se alla tre pack trosor med rosetter. Hoppas det blir till en vana att ta in stay-ups och body´s!



Klick!

My uncle´s home














Villduhakuddkrigmedmig?



Dagens outfit 19 juli


Idag var det så kvavt så man knappt kunde andas men inne på Ikea var det skönt. Känns som jag bor där nuförtiden.



Linne: H&M
Jeanskjol: Crocker
Skärp: H&M (vände det bakofram)
Skor: Converse
Väska: Esprit
Rosett i håret: Forever21

Skärp dig!



Har helt missat dem här skärpet hos H&M, tycker dem är riktigt fina. Tyvärr slut i min storlek. Ett minus för att dem inte heller verkar gå att reglera i midjan, så svårt att få det att passa om man vill ha det högt upp i midjan som jag oftast vill.

Långklänning




Hämtade ut ett paket från H&M och blev äntligen med långklänning, betoning på lååång, måste lägga upp den. Skulle egentligen behövt en storlek mindre men den här får duga.

Så någon som är sugen på att bjuda mig på ett dop eller nått (så jag kan använda den)?

Lazy days




Dåligt med dagens när man ibland skuttar omkring såhär hela dagarna...



eller såhär...

Gårdagens outfit 16 juli


Börjar bli en vana att lägga upp dagens outfit en dag försent, ska bli ändring på det men inte idag.







Klänning (som jag använder som linne): Zoul
Shorts: Favvisarna från Crocker
Kofta: H&M
Halsband: H&M
Armband: H&M

Rosett




I like!

Sorry för dålig uppdatering...


So fairytale it makes people sick!



(Pics: Lelove)

Ett litet tips!




Istället för att använda hudkräm efter duschen så använd babyolja. Huden blir hur mjuk som helst och får även lyster. Barnängensolja finns att köpa lite överallt, bland annat i vanliga matbutiker. En flaska kostar runt 30kr.

Att snubbla på målsnöret


Man ska inte klaga men att snubbla precis på målsnöret är irriterande. Jag trodde aldrig att jag skulle få det eftersom och inte ens att jag hade en chans speciellt inte efter att jag klantat mig. Tydligen så hade jag det och i slutet stod det mellan mig och en annan var irriterand, att förlora då är irriterande. Det hade verkligen varit ett drömjobb men det är bara fortsätta leta tills man hittar något liknande...

Jackan




Nyheterna fortsätter trilla in hos Gina tricot, den här jackan skulle gärna få bli min.

It is a freak show...yes it was!


Ja visst var showen underhållande men det var så mycket mer show än Britney Spears. Ibland kunde man knappt urskilja vem som var Britney just för att det var så fullt med folk på scen, det hände saker hela tiden och egentligen kändes det bara som en vilken show som helst. Enligt mig skulle du ha kunnat stoppat dit en bra dansare och bytt ut den mot Britney och du skulle antagligen inte ha märkt någon skillnad. Dessutom tycker jag det blir svårt att skapa stämning i Globen, den här gången kanske det ifs berodde på att det inte var fullsatt? Hur som helst så var det en bra show om det var show man ville se.

Förresten varför börjar alltid konserter någon timme efter utsatt tid? Är det någon oskriven regel för att få folk att gå och ta en drink? I så fall lyckas dem. Hann med ett glas rosé innan ens "cirkusen" kom på scen. 


Hon fick mig att vilja börja på gymnastik...



 


Delen jag gillade mest när Britney satt i en "gunga" och sjöng everytime, det var i stort sett enda gången som Britney var den som var i fokus. 





Ni som var där, vad tyckte ni om showen?

Dagens outfit 14/ 7


Omöjligt att ta en bra bild i solen men men här kommer ialf mina två försök.
Nu blir det Britney Spears i Globen.






Tee: H&M herr
Kjol: Zoul
Skor: Skopunkten
Kavaj: H&M
Väska: Asos

Klocka 1: Festina
Armband: Guldfynd
Klocka 2: Guldfynd
Armband: Oxxo

Ringar: H&M


Mix



H&M, Gina tricot, Ellos, Alexander Wang

Dream a little dream



Miu miu ca: 5000:-

Would you freak out if I said i liked you?


And if I'd fall, would you pick me up
And if I'd fall, would you pick me up


Att behålla sin plats i garderoben...


Min garderobsrensning resulterade i en hög med plagg som jag aldrig använder. Känns som jag rensade för inte alls länge sedan men trots det så hittade jag massa plagg som på något mystiskt sätt lyckats behålla sin plats i garderoben, nu var det dock slut på det. Vissa av plaggen är helt nya och har till och med prislappen kvar. Håller just nu på att slänga upp endel på tradera, här hittar ni några av plaggen om ni är intresserade, de flesta auktionerna börjar på tio kronor.


Britney Spears i morgon


I morgon blir det Britney Spears i Globen eftersom jag fick gratisbiljetter dit. Är väll inget direkt fan av henne men visst är hon grym på det hon gör och dessutom kan jag inte låta bli att beundra henne lite efter dokumentären som jag såg om henne. Det kan inte vara lätt att ha hela världens ögon på sig samtidigt som man går igenom saker som är jobbiga att gå igenom även om man inte är känd. Tycker hon verkar ha kvar fötterna på jorden trots att hon är världsartist och sådant kan jag inte låta bli att beundra.

Är det några av er som ska dit i morgon?


Love.Peace.Hope.Imagine.





Dem här från Forever21 skulle gärna få flytta in i min garderob, är i behov av enkla linnen med tryck.

Den svenska sommaren


Just nu vill jag bara ligga på en strand i något land där temperaturen aldrig understiger 30 grader. Är för tillfället riktigt trött på den svenska sommaren, vart är värmen? Ändå kan jag inte låta bli att tänka på vilket paradis sverige faktiskt vore om temperaturen alltid låg runt 30 grader på somrarna. Då skulle jag inte längta till något land långt borta utan skulle mer än gärna nöja mig med att åka till Marstrand och stanna där resten av sommaren.


(Pics: Dont remember)

Hur det känns att fnittra på riktigt


Jag vill skriva inlägg om kärlek, om livet. Jag vill skriva om hur ont det kan göra när saker och ting inte går som man tänkt sig. Jag vill skriva om när det känns som hela världen är emot än och när det inte längre verkar vara kärlek som betyder någonting. Jag vill skriva om felsteg, vill skriva om hur svårt det kan kännas eller om hur lätt det kan kännas. Jag vill skriva om hur det känns när jag hör en fantastisk låt på radion eller om hur jag ler inombords av att åka på gamla landsvägar. Jag vill skriva om hur en ny klänning kan få mig att bli lycklig. Jag vill skriva om hur det bubblar i mig när jag ser en hundvalp eller om hur det fortfarande är i hans ögon jag helst vill bli sedd. Jag vill skriva om en klarblå himmel och hur det känns att fnittra på riktigt. Jag vill skriva om livet och hur upp och ner det kan vara.

I natt blir orden fel så istället får ni en lista jag skrivit på saker jag gillar.


Perfekta gamla trägolv

Vitmålade väggar

Skira vita gardiner som släpper in sådär lagom mycket ljus

Små solstrimmor på väggarna

Havsbris

En vas med sommarblommor

Ett tunt duntäcke som prasslar när man rör sig

Små skrapsår på knäna

Miljarder fräknar

Solblekt hår

En speciell pojkes skjorta på din kropp

Den speciella pojkens rufsiga hår mot dina fingrar

Hans bara överkropp mot din

Hans mjuka läppar som inte kan låta bli att kyssa dig

En brottningsmatch under täcket

En lång frukost på sängen

En promenad längst stranden

En ensam segelbåt

Ett sandslott med en vallgrav av snäckor

En gammal brygga som knarrar när man går på den

Svensk sommar när den är som bäst

Jordgubbar med mjölk

En trägunga

Miljoner med smultron

Varm asfalt

En grillkväll

Gyllene tider

Ljusa sommarnätter

Fnitter och hemligheter med vännerna

Händer som hittar varandra

En stjärnklar himmel med så mycket stjärnor så du aldrig sett fler

En sen hemgång när solen precis går upp


(Pics: Lelove)


Den där Harry Potter


Jag är en tönt. En tönt för att jag redan innan jag såg den första Harry Potter filmen bestämt mig för att hata Harry Potter. I dont know why, men antagligen bara för att alla andra verkade älska honom. Hur som helst så har jag sedan jag såg ungefär halva första filmen inte sett något mer av den där Harry, det har inte spelat någon roll att folk tjatat på mig om hur underbara filmerna är jag har inte lyssnat överhuvudtaget.


Nu har jag i alla fall bestämt mig för att ge Harry en chans. Lånade filmerna av morbror och tänker ge Harry en ärlig chans en gång för alla, trots att jag inte kan låta bli att flina åt omslagen.

Ärsch...Ibland handlar det om att släppa sina principer så ikväll blir det Harry Potter maraton.


Runt halsen





Något av dessa halsband från Oscar de la renta skulle gärna mer än gärna få hänga runt min hals.

Finn ett fel




Hittade en liten ihop tryckt Klimp på helt fel ställe...

Gårdagens outfit 11 juli


Igår var jag tröttare än tröttast när jag kom hem och orkade inte med något annat än att placera mig i soffan.
Här kommer iallafall gårdagens klädval.




Kjol: Gina tricot
Tee: Gina tricot
Halsband: H&M
Kofta: Snodde den av lillebror, H&M tror jag?
Solisar: Snodde även dem av lillebror
Skor: Sko punkten
Väska: Asos

Inredning


Just nu är de väldigt mycket inredning i min hjärna och antar att det bara kommer bli mer. Anar att de även kommer smitta av sig och hamna i bloggen. Jag tycker inredning är jättekul, kanske för att jag jobbat i just butiker som säljer heminredning? När jag väl får en helt egen lägenhet kommer jag verkligen go nuts!

Det bästa jag vet är kritvitt som möter gamla slitna golv i trä. Jag tycker om när man har det riktigt stilrent men samtidigt lyckas få in detaljer som gör att det ser hemtrevligt och personligt ut. Tavlor som går i svartvitt med få detaljer i färg, en säng med duntäcken och kritvita lakan, annorlunda lampor, värmeljus, tidningar eller böcker i högar på golvet, fönster som går att sitta i, fårfällar och stora speglar. Jag älskar när gammalt möter nytt.



(Pics: Dont remember)

Pssst: Bor ni i Sthlm och inte har besökt Box gallerian I Kungenskurva så gör det. Den består enbart av butiker som säljer inredning, var där första gången i veckan och kan verkligen rekomendera den.

Nyanser av blått



Förstår inte varför dem inte kunde ha gjort den mullvadsgrå kjolen i olika grå nyanser, det hade varit förbaskat fint. Tyvärr är inte blå riktigt min färg annars verkar de finnas gott om blått just nu.

Cherry




Solen hittade tillbaka tillslut och även om det blåser storm så är det iallafall fortfarande sol. Hoppas det håller i sig. Har så hopplöst ont i huvudet och antar att den där nedrans veckan är på gång. Nu blir det körsbär och ikea katalogen.

Dagens outfit 10/7


Idag har jag sprungit runt i min byxdress hela dagen, bekvämare blir det inte.



Byxdress: Cubus (Reaköp från förra året.)
Skärp: 2hand
Solisar: Lillebrors

Reafynd trenchcoat





Min fina trench som jag fyndade för ett tag sedan för 99pix. Hur bra som helst, självklart label H&M.

Blått





699 kronor för dem här skorna är verkligen ett kap. Tycker de ser ut som dem skulle vara svindyra. Även om dem inte alls är min stil så tycker jag dem är löjligt snygga att titta på.

Clean my closet


På förmiddagen har jag försökt rensa min garderob. Alla kläder som jag varit snäll och låtit stanna men som jag ändå inte rört kommer att ryka den här gången. Om lite drygt en månad så flyttar jag, tyvärr inte till en egen lägenhet men ett plus är att mitt rum kommer att ha en garderobsvägg med sex garderober. Även om jag kommer få mer plats så vill jag inte ha med mig kläder som bara hänger utan att bli använda.

Hur ofta rensar ni era garderober?


Drömmen är självklar en walk in...

Sleep tight


Godnatt alla söta läsare därute. Hoppas ni sover gott!


Nu kör vi hösten 2009


Senast i förrgår sa jag att höstens mode inte lockar mig än men äsch, jag tror jag ljög.
Nu kör vi vad står på din höstlista 2009? Här kommer min!


- Mocka jacka, gärna en i färg. Annars står Maje högt på listan. Hittade även en skönhet inne på MQ I think.

- Skinnjacka, använder min så mycket så det vore härligt att kunna byta ibland gärna en grå.




- Boots, måste hitta dem perfekta.

- Tjock lång 
kofta

- Skirta underkläder

- Snygg korsett till jeans och kavaj



- Paljetter, har inte tröttnat vill ha en paljettkofta

- En drömväska



- En kort duffel i färg

- Gärna de puderrosa snyggingarna som redan cirkulerar på olika bloggar (Hittar inte bild nu bara för de)

Dagens outfit 9 juli


Trotsade regnet idag och körde på kjol ialf, liten färgklick i regnet skadar inte.



Spetströja: Gina tricot
Linne med knappar: Zoul
Kjol: H&M (Hur gammal som helst, hittade den längst in i garderoben.)
Skärp: H&M
Skor: Donna girl (Favoriter)

Lilla Klimpen var nyfiken...

Sammet




(Pics: Fashiontoast)

Sammet är fortfarande snyggt i mina ögon. Har en klänning som egentligen är mammas i svart sammet med grym ryggurringning, tyvärr är den aningen för stor och mamma är inte speciellt förtjust i att jag syr in den. Ska testa om den går att ha som topp.

Med en ton av dov lila



Alexander Wang, Philip Lim, Jimmy Choo, Lanvin

En slutsåld cupcake


    
Den söta lilla cupcake väskan som blir en väldigt stor del i Satc filmen finns att köpa på NAP. Om du motförmodan hade haft lust att slänga upp 50 000kr för väskan så hade du fått vänta för även om den är en nyhet så är den slutsåld.

You are my sweetest downfall



(Lelove)


Don´t be unhappy


I natt är det en perfekt sommarnatt med regnet som smattrar utanför. Regn, en dator, en sen kväll och bra musik som är på så pass låg volym att man hör regnet igenom musiken. Det är verkligen underbart. Ibland undrar jag om det inte är då man är ganska så jävla lycklig. Det kan alltid vara värre och det handlar ofta om så mycket annat än att hänga upp sig på småsaker som egentligen inte betyder någonting. När man sitter där med sig själv och faktiskt kan tycka det är härligt, har man inte kommit ganska långt då? När man faktiskt  trivs med sig själv och enbart sitt eget sällskap?

Kind of lovely



Forever 21

Borde inte klicka...



Dem här skönheterna finns nu på rea hos H&M. Är så sugen på båda två, den högra finns dock inte i min storlek. Jag borde inte klicka den vänstra heller men riktigt fin är den.

Fly with me

I lördags flög min kära mamma skärmflyg. Hon fick de i present av oss när hon fyllde jämt förra gången och först nu blev det av. Kan erkänna att jag gärna hade velat prova själv även om fallskärm lockar mer. Har alltid velat hoppa fallskärm och tror det kommer stå på önskelistan till i jul.







De började spöregna och åska när vi kom fram men när de lagt sig fick hon komma upp i luften. (Alla bilder förutom den översta är tagna av pappa, insåg att jag måste köpa en ny kamera när jag jämförde kvalitén på hans bilder med mina.)

Dagens outfit 8 juli




Blus: 365 sunshine
Jeans: Gina tricot
Skärp: H&M
Skor: Skopunkten
Väska: Asos
Armband: 2hand
Halsband: Present

Some shopping


Har lite shopping som jag inte visat er än, så här kommer ialf tre köp.
Två baskoftor från H&M och en underbar klänning med dragkedjedetaljer i ryggen.








First day of my life


I really love this song.

And you said, this is the first day of my life, glad I didn't die before I met you. But now I don't care I could go anywhere with you and I'd probably be happy.So if you wanna be with me with these things there's no telling we'll just have to wait and see but I'd rather be working for a paycheck than waiting to win the lottery.





Besides maybe this time it's different I mean I really think you'll like me...

Cover of a magazine



July, Julianne Moore


June, Natalia Vodianova


May, Daria Werbowy


April, Claudia Schiffer


March, Lily Donaldson


February, Cheryl Cole


January, Cate Blanchett

Omslagen är från Vogue UK, själv tycker jag bäst om omslaget med Daria Werbowy, tycker hon ser mest levande ut. Gillar när man ser levande ut på bild och personen kommer fram, helst skulle jag vilja att man tonade ner på retuscheringen vid många tillfällen. Naturligt och levande är det som gör en person vacker och alla dem här kvinnorna är enligt min mening fantastiskt mycket vackrare när dem är mindre retuscherade.

Vilket är ditt favorit omslag?

Urtvättat



Fina nyinkomna från Gina tricot för 129kr.
Gillar att det är ett svagt mönster i dem och att dem ser sådär perfekt urtvättade ut.

Hösten börjar dimpa ner i brevlådan


Höstkatalogerna börjar dimpa ner i brevlådan. Tyvärr är jag alldeles för kär i sommaren för att kunna lägga fokus på hösten redan men visst finns det endel gobitar. Något som jag garanterat kommer invistera i till hösten är ett par snygga boots. Egentligen hade jag velat ha ett par nu till sommaren, perfekta till söta sommarklänningar men de får vänta till hösten.


(La redoute)

Drömmar från rean hos Nap



Klänning: Catherine Malandrino
Väska: Celine
Pumps: Miu miu

Rean på NAP får en verkligen att drömma...

Kärleksbrev


Har precis tittat på Kärleksbrev som gick på tv nu på kvällen. Handlade om en man som förlorade sin fru och som sedan skrev kärleksbrev som han skickade i flaskposter. Även om hon inte längre fanns i livet så kunde han inte glömma henne.

Har alltid tyckt det måste vara det hemskaste som kan hända att förlora den man älskar mer än allt annat på jorden. Måste vara så hemskt att inte kunna gör någonting åt situationen, att bara bli tvungen att acceptera det som det är. Att acceptera att den man älskade mest i hela världen inte längre finns kvar och att det inte är för att den ville lämna en utan för att den dött ifrån en. Har så svårt att se hur man skulle kunna bygga upp ett nytt liv med en ny kärlek efter en sådan förlust. Jag vet inte om jag är självisk men jag tror aldrig jag skulle kunna vara tillsammans med en person där personens kärlek dött ifrån honom. Skulle kännas som jag var det näst bästa alternativet, hade kärleken fortfarande levt så hade man ju inte ens varit med i bilden. Antar att livet går vidare men fortfarande tror jag det skulle vara helt otroligt svårt.


Egentligen kanske det är samma sak om man lämnar varandra i en separation men på något sätt blir det så mycket mer komplicerat om någon dör ifrån en. En skilsmässa/separation är trots allt ett val man gör. Om kärleken inte finns kvar var det helt enkelt inte meningen, om kärleken finns kvar kan man hitta tillbaka till varandra.  Men när någon dör ifrån en är det inget val och man kommer fortfarande älska personen mer än något annat på jorden. Kanske är det därför jag tycker det är så orättvist när kärlek inte är det man prioriterar högst i ett förhållande. När man väljer med hjärnan istället för hjärtat. Det är svårt för mig att förstå eftersom jag tycker kärlek handlar om att älska varandra och inte att ha de perfektaste förhållanden. Min näst hemskaste upplevelse efter att se någon jag älskar att dö ifrån mig skulle nog vara att inse att personen som man har skapat ett liv med inte är den person som man är kärast i. Han är bara ett bekvämt alternativ, bara någon som går att ha ett perfekt förhållande med. Tyvärr tror jag det är många som har det så och jag hoppas och önskar att jag aldrig kommer behöva uppleva det.


Egentligen kanske jag tror lite väl mycket på kärlek med lyckliga slut. Kärlek där man älskar varandra så mycket så man knappt kan hantera det. Det kanske är bra med enkla bekväma förhållanden, vad vet jag? Jag är en hurricane när det gäller kärlek
.


Dagens outfit 6/7




Tröja: Passport
Blanka leggings: Gina tricot
Sandaler: Skopunkten
Väska: Friis and Company

Som att ha regnbågen på naglarna?


Vad tycker ni om den nya trenden med olika färger på olika naglar?
Själv tycker jag det är lite kul om man mathar det med rätt kläder kan det nog bli en hit.


(Pics)

Mirror mirror on the wall

 
Mina dröm Ray-ban Wayferes har fått en konkurrent, nämligen Le spec modell Lord Curious med spegelglas. Dock har jag lite svårt att inte tänka på vintern och fjällen när jag ser spegelglasen men fina är dem.


Toner av silver på rea



Rean fortsätter, Net-a-porter har fina fynd om ens plånbok inte ekar tom.
Klänning: Vanessa Bruno
Clutch: Marc Jacobs
Klackar: Lanvin

Klantig start på dagen


Regnet hänger i luften och jag har ingen lust att lämna sängen. Skulle ha ringt ett viktigt samtal i morse men på något underligt sätt har medelandet försvunnit från min telefonsvarare och då även numret. Min mobil har strulat hur mycket som helst på senaste tiden så egentligen är jag inte förvånad. Skickade iväg ett mail och hoppas verkligen jag får en ny chans, men det ser ganska mörkt ut. Sällan man får fler chanser när det är miljoner som söker.



Nästa inköp, en mobiltelefon som fungerar.

Dagens outfit 5/7




Klänning: 365 sunshine
Skärp: 2hand
Skinnjacka: H&M
Skor: Skopunkten (bättre bild här)

Det här är Klimpen


För någon dag sedan hörde jag ett litet gnäll, undrade vad de var och tittade upp mot mitt fönster där det kom ifrån. Lilla Klimpen hade då hoppat ut från mitt fönster och stod och balanserade på mitt fönsterbläck. Efter lite panik fick jag tag i honom, även om han ser ut som en Klump så är han egentligen mini till åldern, 10 veckor.


Gårdagens outfit 4/ 7






Topp med volang: Vero Moda
Shorts: Bikbok
Armband: H&M
Ballerina: Don Donna

Otur i spel, tur i kärlek?


Idag spelade jag Yatzy, jag kom sist!


Om man lyckas få exakt samma poäng i Yatzy borde man inte hör ihop då?

Dagens outfit 3/7




Tröja: Replay
Shorts: Crocker
Rött skärp: H&M
Skor: Keds
Armband: 2hand
Solisar: Snodde dem av lillebror (Polaroid)

Blev en stressad dagens eftersom jag höll på att svälta ihjäl när jag tog den. Hade på mig avklippna leggings under shortsen men tyvärr har dem glidit upp så dem syns inte på bilden.

Paljett



Beställde den här förut men tog sedan bort beställningen för att de skulle ta en evighet tills jag fick den och för att en tusenlapp kändes. Nu finns den på rean för 598:- Jag avstår, men fin är den.

Det kokar igen


I morse när hela himlen öppnade sig och de blixtrade och åskade trodde jag nästan den traditionellt hemska svenska sommaren hade hittat tillbaka. Nu verkar den dock ha försvunnit igen och hettan är tillbaka, för min del kan det gärna få vara hetta hur länge som helst. Sverige får gärna koka för min del, värme är bland de bästa som finns.



På tal om hetta. Minns när vi för några år sedan var uppe i bergen i Turkiet och termometern visade 43 grader i skuggan. Luften var helt stilla och man kunde knappt andas, trodde nästan vattnet i vattenflaskorna skulle börja koka. Om man tänker på det så börjar man nästan frysa, haha. Det var verkligen hetta!

You will be the prince and I will be the princess




Två prinssesklänningar från Stylebystars, hur fina?

Perfekt hårlängd?




Kanske det här ändå är den perfekta hårlängden? Äckligt snyggt!

Hattifnatt








Nästa inköp en stråhatt!

Soliga drömmar


För någon dag fick jag ett raseri utbrott och slängde mina favoritsolisar i golvet så de gick i bitar, sån är jag. (lyckligtvis har jag ett par till lika dana) Idag fortsattesolglasögonen att gå sönder när ett par sprack när jag tog dem på mig. Kanske är det ett tecken på att jag borde köpa mig mina drömmar?


Triss i skor



Gillar verkligen dem här sandalerna från Nelly, 299kr styck kostar dem. Bra pris.

En mönstrad lång skönhet på rea




Helt plötsligt fanns den här skönheten på H&Ms rea för 198kr. Klick och vips var jag med långklänning.

You know that love can do you like a shotgun



Vem sa att inte shopping gör en lycklig?


Har endel shopping som jag inte visat er, börjar med de här.


När den bara kostade 98kr kunde jag inte låta bli.


Kunde inte låta bli att klicka hem morgonrocken, så söt med volangerna.


Skorna var mkt finare än vad jag trodde när jag beställde dem. Like!

Lågklänningar




Kan inte släppa långklänningar, måste nog ha en trots allt. Den ovan kommer från Milly och är perfekt förutom på prislappen. Letandet går vidare...

RSS 2.0